Trainers

V.V. Leusden voorziet al haar teams van gekwalificeerde trainers. Elk team heeft een hoofdtrainer die verantwoordelijk is voor de groep. Regelmatig wordt de training echter ook verzorgd door andere trainers binnen onze organisatie. Van elke trainer leer je iets anders, waardoor de training gevarieerd blijft en bijdraagt aan het plezier en de ontwikkeling van de kinderen.

René Koster

Hoofd jeugdopleiding

Lees meer →
René Koster

René begon op zijn 16e met het geven van trainingen en is sindsdien fulltime actief in het (betaalde) voetbal. Hij heeft gewerkt bij AZ, Almere City FC, NEC Nijmegen, Telstar en FC Utrecht in Nederland, en heeft ook internationaal ervaring opgedaan, zoals bij de bond van Bangladesh als assistent-bondscoach. Momenteel is hij werkzaam als scout voor diverse binnen- en buitenlandse clubs.

Als adviseur van V.V. Leusden ondersteunt René het concept dat zij uitdragen: trainen op verschillende ondergronden, diversiteit aan trainers, pedagogisch verantwoord werken en een strakke organisatie waar met plezier en passie gewerkt wordt.

Tijdens zijn verblijf in Nederland kreeg René de vraag om voetbalgymlessen te geven op tien basisscholen in Leusden en Achterveld, met als doel meer jeugd in beweging te brengen en enthousiast te maken voor voetbal.

Thijmen Bosch

Trainer

Lees meer →
Thijmen Bosch

“Als je een betere voetballer wordt door goed je best te doen, wordt het spelletje alleen maar nog leuker

Thijmen is al vanaf zijn zesde jaar actief is in de voetbalwereld. Hij begon zijn voetbalcarrière nadat hij zijn zwemdiploma’s had behaald, zoals zijn ouders hadden geëist. Bij de Kiddies van Roda‘46 was hij altijd te vinden, hard rennend over het veld. Zijn vader, die coach was op zaterdagen, gaf hem de bijnaam Dirkje Kuijt vanwege zijn veelzijdigheid, vergelijkbaar met Kuijt tijdens het WK in 2014. Tot zijn tiende speelde Thijmen in het eerste en tweede team van zijn leeftijdscategorie, meestal onder begeleiding van ervaren trainers.

Vanaf de Onder 12 speelt Thijmen bij AFC Quick 1890 in Amersfoort. Daarnaast is hij al enkele jaren trainer bij de Voetbalacademie Midden Nederland, waar hij momenteel op donderdagmiddagen en zaterdagochtenden de Onder 7 en de Bovenbouw van V.V. Leusden traint, samen met trainers Sem, Bob, Tijl, Ruben en Floris.

Vorig jaar heeft Thijmen de instapmodule van de KNVB gevolgd en hij overweegt om komend seizoen de UEFA-opleiding VC1 Youth te volgen, voorheen bekend als de KNVB Juniorenopleiding. In de toekomst ambieert hij een fulltime carrière in de sport.
Thijmen vindt het superleuk om zijn opgedane voetbalkennis van meerdere trainers door te geven aan jonge enthousiaste voetballers. Zijn voornaamste doelen zijn plezier en ontwikkeling.

Kom je een keer meetrainen?

Sem de Kruijf

Trainer

Lees meer →
Sem de Kruif

Voor Sem staat voetbal centraal. Al sinds zijn jeugd is hij ermee bezig, altijd met een bal aan zijn voeten. Hij begon op zijn zevende bij een lokale vereniging en speelt nu bij V.V. Jonathan in Zeist in het 17-1 team.

Sem volgt op het Element in Amersfoort de talenttijd sport en zit momenteel in zijn examenjaar. Volgend schooljaar hoopt hij een sportopleiding op het MBO te doen. Als onderdeel van zijn stage geeft hij op donderdagen training bij V.V. Leusden, samen met Trainer Thijmen. Hij koos voor V.V. Leusden omdat hij deze vereniging graag ziet groeien en met veel plezier draagt hij daaraan bij.

Op zijn twaalfde begon Sem met het geven van trainingen. Hij kan al zijn energie in voetbal kwijt. Als trainer ziet hij graag alle kinderen bewegen, vindt hij persoonlijke aandacht belangrijk en boven alles het plezier in het spel. Hij leert de kinderen graag de basistechnieken van voetbal en de groei in deze technieken is al goed te zien in de donderdaggroep.

Floris Bosch

Trainer en voorzitter

Lees meer →
Floris Bosch

Als je aanwezig bent wil ik dat je 100% geeft. Voor je teamgenoten, jezelf én voor je trainer/coaches.

Floris heeft 10 jaar ervaring als (assistent)trainer/coach van diverse leeftijdscategorieën en speelniveaus. In het seizoen 2023-2024 is hij assistent-trainer/coach bij 4e Divisionist ASC Nieuwland JO19.1, waar hij ook stageloopt voor zijn UEFA VC2-diploma.

Floris woont sinds 2005 in Leusden samen met de moeder van zijn twee in Leusden geboren en getogen voetballende en training gevende zoons. Hij is werkzaam als consultant binnendienst bij een technisch uitzendbureau.

Bij ASC Nieuwland gaat het er vooral om dat uit de spelers en speelsters uit de Amersfoortse wijk vanuit plezier uitgedaagd worden om zich optimaal te ontwikkelen. En dat zoveel mogelijk spelers uit de eigen jeugdopleiding op een dag trots de vereniging vertegenwoordigen in het Heren 1- of Dames 1-team. De jeugdspeler van nu is de vrijwilliger van de toekomst. In het seizoen 2024-2025 is Floris de hoofdtrainer van ASC Nieuwland JO13.1. Daarnaast is hij trainer-coach bij V.V. Leusden en voorzitter van de Voetbalacademie Midden Nederland (VAMIN) waar de club nauw mee samenwerkt. VAMIN verzorgt het voetbalinhoudelijke deel voor V.V. Leusden.

Graag tot ziens bij Voetbalvereniging Leusden!